Nou intratele pe piata din Romania Pompele de Caldura Heatspot

by / miercuri, 29 aprilie 2015 / Published in Nuotati

De azi inainte vom incepe prin a prezenta performantele pompei de caldura HEATSPOT in toate variantele hidraulice disponibile.

Pompa de caldura Heatspot apa-apa HPWW foloseste ca sursa de energie apa freatica, unde se acumuleaza temperatura variaza intre 10-13 grade in Romania

Folosirea unei pompe de caldura HeatSpot apa-apa face posibila incalzirea apei in sistemul de incalzire pana la o temperatura de 65 de grade Celsius. Aceasta pompa poate fi folosita atat in combinatie cu un sistem de incalzire in pardoseala, cat si cu un sistem de incalzire traditional cu radiatoare (cel in pardoseala fiind, bineinteles, mult mai eficient).
Pompele de caldura HeatSpot HPWW apa-apa cu puteri pana in 22Kw au toate accesoriile incorporate (vana cu trei cai pentru prioritate apa calda menajera, precum si pompele de circulatie.

Pompa de caldura HeatSpot Apa-Apa se poate folosi atata la incalzirea unei locuinte cat si la racirea pasiva (sau activa) a acesteia. Un alt avantaj este posibilitatea alegerii unui model cu doua regulatoare ce permite realizarea unor extinderi ulterioare. Carcasa pompei este una cu protectie anticoroziva, iar pompa de caldura apa-apa poate fi achizitionata in doua variante, una clasica cu fir si una wireless.

Pompa de caldura poate fi amplasata oriunde in interiorul casei (in camera tehnica, in garaj, in subsol), nu produce zgomot aerodinamc si are o tehnologie de ultima generatie cu comanda electronica. Pompa de caldura ocupa o suprafata de 0,35 metri patrati. Inaltimea carcasei este de aproximativ 1 metru. Pentru montarea ei este suficient un culoar de aproximativ 65 cm.
Aici avem prezentata o pompa de caldura apa-apa conectata la un sistem de incazire in pardoseala si circuit direct, acumulator pentru incalzire si boiler pentru apa calda menajera

Lasă un răspuns

TOP