Pompa de caldura Sol-Apa Heatspot GEO

by / miercuri, 29 aprilie 2015 / Published in Nuotati

De ce sa alegem o pompa de caldura sol-apa Heatspot GEO

Pentru că, în loc să folosească arderea combustibililor convenţionali, pompa de căldură foloseşte o metodă diferită: captează caldura deja disponibilă şi la îndemână aflată în mediul înconjurător, şi anume în sol.

Pompa de căldură va necesita un procent de cca. 30% energie electrică pentru pornire, iar după acest „prim pas”, poate furniza procentul ramas de cca. 70%, din caldura recuperată din sol, pentru a genera 100% caldură pentru o casă.

Durata de viata (functionare) a unei pompe de caldura este de 25-30 ani in functie de conditiile si modul de exploatare.

Durata de viata a sondelor de tip”U” este de aproximatix 100ani in variantele PeX-a si de aproximativ 50-60ani pentru sondele PE.

Pompa de căldură geotermală necesită un spaţiu mic pentru instalare, este destinată pentru instalare la interior şi poate fi montată oriunde în casă: beci, garaj, cladiri anexe, cameră tehnică, chiar şi pe un hol de acces, având avantajul că nu este zgomotoasă şi nu are emisii poluante – ca o centrală.
Funcţionează eficient indiferent de temeperatura exterioara, dispune de o gamă largă de accesorii, automatizarea poate fi atât wireless cât şi cu fir, poate fi conectata la internet pentru un control mai bun de catre utilizatorul final.

Lasă un răspuns

TOP